Overnachten

Erfgoed logies Sperwershof biedt plaats voor twee tot drie volwassenen die hier, in een ongedwongen en knusse sfeer, heerlijk kunnen verblijven in een rustige omgeving. Ook voor een langere periode.

Een apart deel van het huis is exclusief voor gasten ingericht. Daardoor en vanwege een privé-ingang en –tuin, is privacy absoluut gegarandeerd. Bovendien is er aan ruimte alles behalve gebrek. De logies mag zelfs ronduit groot worden genoemd. Een heerlijke plek om te genieten van rust en ruimte!

Een dames- en herenfiets staan er voor gebruik.

 

De kamers

De logies bestaat uit een hal / bijkeuken, een royale keuken, met allerhande keukengerei om een heerlijk diner te bereiden. Een ruime zitkamer met tv, audio en openslaande terrasdeuren die toegang bieden tot de schitterende tuin met kleurrijke borders.

Op de eerste verdieping vindt u een tweepersoons –  en een éénpersoons slaapkamer.

De éénpersoonskamer heeft een comfortabel bed en de mogelijkheid om er een tweede bed bij te zetten (voor kinderen). Een baby ledikantje is aanwezig.

De tweepersoons slaapkamer is groot met twee zeer comfortabele bedden. Het raam op het oosten geeft u een mooie kijk op de bloemenborders. Het raam op het zuiden geeft u een mooi uitzicht op de doorkijk naar het weiland van de buitenplaats Spanderswoud.

Er is een ruime badkamer met inloopdouche en toilet.

 

Prijzen

  • € 225,- van vrijdag tot zondag (of twee nachten doordeweeks).
  • € 295,- voor een lang weekend of midweek (3 nachten).
  • € 490,- per week.

Genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen, inclusief het eerste ontbijt en een flesje wijn bij aankomst. De overige dagen is er in overleg ontbijt mogelijk. Hiervoor rekenen wij € 10,- pp.

Voor de 3de persoon geldt een toeslag van € 30,- per verblijf.